Reparatiedienst MPM

Reparatie van alle witgoed & bruingoed apparatuur

Reparatiedienst MPM

Reparatie van alle witgoed & bruingoed apparatuur

Vaatwasser reparatie Ede

Een vaatwasser is tegenwoordig in de meeste huishoudens niet meer weg te denken, helaas kan het voorkomen dat uw apparaat een reparatie moet ondergaan. Gelukkig kan Reparatiedienst MPM uw vaatwasser maken bij u thuis in Ede. U krijgt altijd een eerlijk advies over de staat van uw apparaat van onze monteur. Wij kunnen uw machine maken of een nieuwe leveren u bepaalt welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u altijd een afspraak met ons kan maken binnen 48 uur, zodat u weet waar u aan toe bent! 

Onze service: Altijd een reactie binnen 24 uur, afspraak binnen 48 uur, wij komen wanneer u tijd heeft, ook ‘s avonds!

Persoonlijk contact met uw monteur

U krijgt bij ons direct de monteur aan de lijn, zodat we gelijk tot een oplossing kunnen komen. Op deze manier kan de monteur het probleem meestal van te voren begrijpen, en de juiste materialen meenemen voor uw machine. Wanneer wij bij u langskomen kunnen we gelijk de juiste onderdelen in uw machine zetten en hoeven we niet nog een keer terug te komen. Wanneer wij een onderdeel moeten bestellen, dan hoeft u uiteraard geen voorrijkosten te betalen. 

Vaatwasser reparatie in Ede?

De monteur probeert bij het eerste contact het probleem te vinden, zodat de monteur de juiste onderdelen voor uw wasmachine kan bestellen. Na de reparatie laten wij uw machine een keer draaien, zodat we zeker weten dat het probleem is verholpen!

Witgoed laten repareren in Ede

Naast vaatwassers repareren wij ook: wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers en elektrische apparaten. Reparatiedienst is ook actief in Lunteren, Nijkerk, Voorthuizen, Wageningen en nog in veel meer plaatsen!

Vaatwasser APK?

Met onze witgoed-APK gaat uw vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast of vriezer veel langer mee. Elk jaar wordt uw apparaat schoon gemaakt op de plekken waar u zelf niet bij komt. De monteur weet waar hij/zij op moeten letten, waardoor u minder vaak onderhoud hebt. 

* Wij komen ook ‘s avonds (na 18:00 uur) bij u langs, hiervoor geldt echter wel een hoger tarief. Kijk op de tarieven pagina onder het kopje “na 18:00 uur een afspraak maken” voor het tarief.

Scroll naar top
WhatsApp 06-59004662 | WhatsApp bericht