Droger reparatie

Gemakkelijk een droger reparatie inplannen wanneer het u uitkomt? Dat kan bij reparatiedienst MPM. Onze monteur heeft ervaring met een droger maken, en kan u altijd van het juiste advies geven. Geen dure reparatie als het niet hoeft, u bepaalt wat er gebeurd!

Waarom moet ik mijn droger laten repareren bij Reparatiedienst MPM?

Wij bieden niet alleen reparaties aan maar ook producten met service. Wanneer de reparatie voor uw machine te duur wordt krijgt u een eerlijk advies van ons. Wij kunnen ook machines leveren waardoor u alsnog een werkende machine kan krijgen.

Wilt u uw apparaten langer mee laten gaan?

Heeft u al gehoord van onze Witgoed APK? Wanneer u hiervoor kiest zullen wij elk jaar de gekozen producten controleren en schoonmaken op de plekken waar u normaal gesproken niet komt. Hierdoor kunnen uw apparaten veel langer mee. Onze monteur controleert de onderdelen van uw machine op defecten. Wanneer er een onderdeel aan vervanging is, kunnen wij het onderdeel tegen een scherpe prijs aanbieden. Echter is het vervangen van het onderdeel, en de kosten hiervan niet bij de APK prijs inbegrepen. 

 

Droger laten maken
Droger reparatie
Het onderhouden van een droger door een monteur
Wat kan ik verwachten?

Wanneer u een aanvraag verstuurd, zullen wij contact met u opnemen voor uw droger reparatie. Door het delen van foto’s kan onze monteur vaak al een hoop problemen vast stellen. Op deze manier kan de monteur de juiste materialen mee nemen voor u reparatie. Onze voorrijkosten zijn gebaseerd op de afstand die onze monteur moet afleggen. Reparatiedienst MPM is gevestigd in het midden van Nederland.

 

Wij maken drogers door heel Nederland! U kunt via onze website een aanvraag indienen om uw machine te laten maken. Reparatiedienst MPM staat altijd voor u, en al uw witgoed en bruingoed klaar!

Waar voeren wij allemaal een droger reparatie uit?

We hebben al verschillende reparaties mogen uitvoeren in bijvoorbeeld: Amsterdam, Achterveld, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Bilthoven, Deventer, Ede, Hilversum, Lelystad, Nunspeet, Putten, Utrecht en Zwolle.

Droger reparatie

Witgoed APK voor uw droger

Droger laten maken

Voor onderhoud

Droger reparatie

Na onderhoud