reparatiedienst-mpm-logo

Reparatiedienst MPM

Reparatie van alle witgoed & bruingoed apparatuur

Wat onze klanten zeggen

Kijk ook naar onze Google en Werkspot recensies.

Wij vinden klanttevredenheid bijzonder belangrijk. De klant staat bij ons altijd voorop.

We horen graag van onze tevreden klanten. Dus laat vooral een bericht achter via ons gastenboek hieronder!

Ook in de gevallen dat u niet helemaal- of helemaal niet tevreden bent, horen we graag van u. Dit geeft ons de gelegenheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Problemen lossen we waar mogelijk natuurlijk snel op.

In ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
57 berichten.
Saga Saga uit Weesp heeft geschreven op juni 18, 2021 om 8:51 pm
Mijn koelkast was kapot en buiten was het 30 graden. De service was heel snel, professioneel, vriendelijk en ontzettend goed.
Bob Bob uit Nieuwegein heeft geschreven op juni 5, 2021 om 11:17 am
Wat een topservice! Snel op locatie, deskundigheid en eerlijke business. Vooral het laatste vind je niet overal. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Mijn wasmachine was in no-time gefixt, top!
Carla Carla uit Apeldoorn heeft geschreven op mei 20, 2021 om 7:57 pm
Onze vaatwasser bleef op 1 minuut hangen. Mo vertelde dat de machine oud was in overleg besloten een nieuwe te plaatsen. Verschillende nieuwe vaatwassers bij zich in zijn bus. Direct geïnstalleerd, netjes gewerkt, goede service en prima uitleg. Echt een aanrader.
Heleen Heleen uit Ouderkerk aan de Amstel heeft geschreven op april 4, 2021 om 7:44 am
Onze gasoven was kapot. Het was echt lastig om hier hulp voor te vinden. Gelukkig wees een kennis mij op MPM. De volgende dag al kwam hij langs. Supervriendelijk en kundig! Hij vond snel het probleem en de oplossing. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ellen Ellen uit Amersfoort heeft geschreven op januari 9, 2021 om 1:33 pm
Via Werkspot in contact gekomen. Super service, komt afspraken na en fijne communicatie. Voor een goede prijs zeer goede kwaliteit.
Caroline Caroline uit Amersfoort heeft geschreven op december 8, 2020 om 3:30 pm
Mo is geweldig: hij kwam, zag en overwon. Een eerdere monteur kon ons Smeg-fornuis niet repareren. Mo gevonden via internet, hij kwam heel snel en heeft het probleem direct opgelost. Ongelooflijk! Een aanrader voor iedereen.
Amerpoort Amerpoort uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 20, 2020 om 9:02 pm
Goede service. Snel bereikbaar en langsgekomen voor de reparatie. Aardig personeel.
Wilske Wilske uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 3, 2020 om 8:31 pm
Onze vaatwasser hield ermee op. Toen we besloten hadden vertelde Mo dat hij verschillende nieuwe vaatwassers in zijn bus had staan. We hebben er een uitgekozen en hij is gelijk geïnstalleerd. Goede service en aardige mensen.
rishma rishma uit almere heeft geschreven op september 1, 2020 om 10:11 pm
vakkundig advies en heeft onze vaatwasser weer aan de praat gekregen!
Rishma Rishma uit Almere heeft geschreven op augustus 20, 2020 om 2:16 pm
onze vaatwasser was stuk gegaan. Mo zag meteen het probleem en heeft het opgelost. Daarna nog andere tips gegeven. Netjes en bekwaam!
Louise Louise uit AMSTERDAM heeft geschreven op juli 28, 2020 om 2:09 pm
vandaag 28 juli een afspraak om mijn magnetron te repareren Moet zeggen dat ik even schrok toen de bel ging (had ze later verwacht). 2 mannen kwamen mijn huis binnen. Ze moesten hun handen van mij reinigen (heb handgel bij de entre staan) en dat deden ze. In ieder geval, ze gingen gelijk aan de slag. Mijn inbouwmagnetron was binnen een half uur gerepareerd. (Onderdeel vervangen) Ze hebben het getest en hij doet het prima!! Ik ben super blij Kosten €152 voor het onderdeel en €85 voorondezoek Vakmannen, aardig, eerlijke mensen. Echt een aanrader!!! Gaan jullie zo door!@ Groetjes Louise
Fam Doorn Fam Doorn uit Nijkerk heeft geschreven op juli 18, 2020 om 8:23 am
We zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen bij de reparatie en vervolgens de vervanging van onze wasmachine. Hebben goed advies gekregen en vervolgens heeft Mo zijn best gedaan om op vrijdagavond alsnog de wasmachine te leveren, zodat we voor het weekend weer kunnen wassen. Perfecte service!
Hennie Willemse Hennie Willemse uit Vleuten heeft geschreven op juli 10, 2020 om 2:11 pm
Topbedrijf! Onze ITHO afzuigkap had het begeven. Reparatiedienst MPM gebeld. De volgende dag was Mo al present om het euvel te verhelpen . Na wat speurwerk kwam hij erachter dat de printplaat wat slijtage vertoonde. Met wat soldeerwerk functioneert de kap weer naar behoren. Complimenten voor de vlotte reactie, de nette manier van werken en de alleszins redelijke prijs. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Vink Vink uit Hooglanderveen heeft geschreven op juni 5, 2020 om 5:06 pm
Snel en goed geholpen, de gaspit is weer gemaakt! Netjes de afgesproken prijs betaald!
Marianne Marianne uit Harderwijk heeft geschreven op mei 19, 2020 om 2:47 pm
In september 2017 begaf mijn oude, maar dierbare wasmachine het. MPM gebeld voor reparatie. Mo gaf heldere informatie: reparatie was mogelijk, maar mijn oude wasmachine zou misschien niet lang meer meegaan. Ik kon goed mijn uitgebreide eisen aan een nieuwe wasmachine met hem bespreken. Hij gaf mij bedenktijd en een tijdelijke machine. Uiteindelijk op basis van onderzoek Consumentenbond nieuwe uitgezocht. Mo kon hem leveren en installeren voor een prima prijs! Ik ben er heel tevreden mee en ook met deze prima service!
Marcel en Liesbeth Marcel en Liesbeth uit Almere heeft geschreven op april 25, 2020 om 1:24 pm
Mo heeft ons fantastisch geholpen. Hij kwam om onze Boretti oven te maken maar kon ons ook spontaan helpen met het vervangen van een onderdeel bij onze Samsung wasmachine. Echt een aanrader. Vakkundig, snel, vriendelijk en vooral erg bekwaam
Kees de Jong Kees de Jong uit Herwijnen heeft geschreven op maart 2, 2020 om 1:32 pm
21-02-20, n.a.v. een lekkende wasmachine MPM gebeld. Nog diezelfde avond wilde Mo komen en repareren. Helaas was ik dan niet aanwezig. Afspraak gemaakt voor de andere dag. Bij nader inzien bleek ik zelf de verkeerde manchet besteld te hebben. Dit kwam aan het licht toen de wasmachine uit elkaar lag. Wat te doen, Mo stelde voor het juiste manchet te bestellen en zodra deze binnen was die er alsnog in te zetten. Vrijdag kwam Mo opnieuw en heeft de nieuwe manchet er zeer professioneel ingezet. TOP service, waarvoor hartelijk dank en een aanrader om daar gebruik van te maken. Kees de Jong.
Edwin en Carla Edwin en Carla uit Amersfoort -Vathorst heeft geschreven op januari 30, 2020 om 9:01 pm
Ineens was er een harde knal te horen. Ons vermoeden bleek juist; een deurveer van de vaatwasser was gesprongen. Mo heeft geen nieuwe AEG-onderdelen gebruikt en heeft de kapotte veer opnieuw degelijk gemaakt met een mechanische trick. Bijzonder werk. Mo is zeer kundig en werkt rustig en wil klanten niet laten zitten met ongemak aan hun witgoed. MPM is heel erg aan te raden! EdCar Amersfoort - Vathorst
Coen Coen uit Nijkerk heeft geschreven op januari 2, 2020 om 10:11 am
Zeer tevreden! Na eerst onze wasmachine weer aan de gang te hebben gekregen (iets wat de 'gerenommeerde' vakman uit Nijkerk niet voor elkaar kreeg) heeft Mo ons bijzonder vlot geholpen bij problemen met de vaatwasser. Deze bleek niet rendabel te repareren. Direct een nieuw exemplaar voor ons geplaatst! Supersnel en alles zeer vakkundig. COMPLIMENTEN!
Ans Renshoff Ans Renshoff uit Nijkerk heeft geschreven op december 5, 2019 om 10:40 pm
Wát een vakman met een enorme vakkundigheid. Mo, bedankt voor die geweldige en super snelle vervanging van onze inductie kookplaat. Kan het niet overdag, dan komt Mo ook ná 17:00u. MPM, een heel betrouwbaar en eerlijk bedrijf, waar men moet zijn voor een perfécte reparatie en service. GEWÉLDIG!!!

Uit ons vorige gastenboek

“MPM kon snel komen om mijn vaatwasser te repareren. Zeer bekwame en prettige vakman en de klus is tegen een zeer schappelijke prijs uitgevoerd. Een aanrader.”
Anoniem, via Werkspot.nl
Amsterdam, 18 augustus 2017
“Topservice en goed advies. Vaatwasser was kapot en niet meer te redden. Snel een nieuwe geleverd en vakkundig geinstalleerd. Mijn adres voor de volgende keer”

Johan Kokelaar
Weesp. 20 juni 2017
“Top service! Vaatwasser was stuk. Snel en vakkundig gerepareerd. Goede prijs. Echte value for money!”

Luc
23 mei 2017
Top service! Televisie was stuk maar binnen een weekend was het weer gemaakt voor een lage prijs. Bedankt!”

Matthieu
Nijkerk, 27 maart 2017
“Supergoede service voor een heel goede prijs. Vanavond heeft hij mijn wasmachine gemaakt. 24/7 uur service.”

E.E. Keff
Nijkerk, 30 januari 2017
“Klantvriendelijk en super snel geholpen Alles top geregeld”

Mia
Barneveld, 27 januari 2017