Wat onze klanten zeggen

Kijk ook naar onze Google en Werkspot recensies.

Wij vinden klanttevredenheid bijzonder belangrijk. De klant staat bij ons altijd voorop.

We horen graag van onze tevreden klanten. Dus laat vooral een bericht achter via ons gastenboek hieronder!

Ook in de gevallen dat u niet helemaal- of helemaal niet tevreden bent, horen we graag van u. Dit geeft ons de gelegenheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Problemen lossen we waar mogelijk natuurlijk snel op.

In ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
65 berichten.
Martin Martin uit Amersfoort-Vathorst heeft geschreven op augustus 20, 2022 om 10:23 am
Tropische week, koelkast scharnier stuk. Gebeld en met een uurtje werd ik teruggebeld en in de middag werd de scharnier er al in gezet. Het hielp Mo enorm dat ik een foto van de koelkast merk had meegestuurd. Voor de zekerheid ook de tweede scharnier laten vervangen, die had hij niet bij zich maar werd een weekje later geplaatst. Meteen gevraagd om ook nog wat keukenkastjes te stellen, deed hij ook. Kortom prima service en een vakman. Echte aanrader.
Paola Braam Paola Braam uit Leusden heeft geschreven op juni 28, 2022 om 12:38 pm
De wasmachine deed ineens niets meer. Er lag een was maar ik kon de machine niet aan doen. Gelijk de monteur gebeld waar ik enkele jaren geleden een wasmachine van had gekocht. Het duurde niet lang voordat hij aan huis kwam. Hij vond wat het probleem was en maakte de wasmachine. Heel blij kon ik dezelfde dag toch nog mijn was draaien. Bedankt voor de snelle reactie
Joke Groen Joke Groen uit Bussum heeft geschreven op december 31, 2021 om 9:41 am
Maandag na kerst wordt wakker manlief zegt… hele afwas met de hand gedaan afwasmachine is kapot doet helemaal niets meer zelfs geen lampje… Ik ga de hond uitlaten en daar komt een busje met allerlei merken vlak voor mijn neus parkeren. Ik zeg hee jullie heb ik net nodig afwasmachine is ermee gestopt. Hij beloofd na deze klant bij ons te komen kijken samen met zijn collega. En ja hoor daar waren ze.. En helaas hij was 10 jaar oud en echt klaar. Lang verhaal kort te maken half 11 machine stuk om half 2 zat er een nieuwe in en waren ze weer op weg naar de volgende klant. Zeer netjes ingebouwd gewacht tot hij het goed deed en alle afval plus oude machine meegenomen. Wij zijn heel blij dat hij toevallig in onze straat was en als er iets stuk gaat weten we hun te vinden. Nogmaals dank voor jullie snelle reactie.
Cornelie van der Veen - Klok Cornelie van der Veen - Klok uit Nijkerk heeft geschreven op november 19, 2021 om 12:21 pm
Wij hadden de koelkast stuk. Leek dat de thermostaat stuk was . De koelkast was een 20 jaar oud. Voor een goede prijs een nieuwe koelkast gekocht. Monteur is zeer vriendelijk, behulpzaam en een vakman. Hij heeft in het verleden bij ons de wasdroger en vaatwasser gerepareerd en dat ging prima. TOP kwaliteit voor een goede prijs!!!!
Peter Middelkoop Peter Middelkoop uit Almere heeft geschreven op oktober 17, 2021 om 8:53 am
Goede vakbekwaamheid en vriendelijke mensen. Hebben een prima job uitgevoerd, installeren vaatwasser, en kan hun zeer zeker aanbevelen.
Peter Middelkoop Peter Middelkoop uit Almere heeft geschreven op oktober 15, 2021 om 9:37 am
Goede en snelle service, kan ik zeker aanraden. Snel een afwasmachine geïnstalleerd en prima vakmensen.
Niko Stammes Niko Stammes uit Amsterdam heeft geschreven op september 18, 2021 om 6:20 pm
Kan je een inductie kookplaat installeren, een quooker, 2 nieuwe kranen , oh ja de vaatwasser staat niet goed, kan je ook een paar nieuwe electragroepen maken hiervoor?? Hij fixte het inclusief problemen die hij onderweg tegenkwam! Goeie spullen, goed vakwerk. Blij mee!
Ton Ton uit Amersfoort heeft geschreven op juli 22, 2021 om 5:37 pm
Mo levert heel goed werk. En als er ergens problemen zijm met een apparaat sluit hij dat perfect kort met de reparatiedienst van de fabrikant. Snel en goed. De allerhoogste waardering.
Saga Saga uit Weesp heeft geschreven op juni 18, 2021 om 8:51 pm
Mijn koelkast was kapot en buiten was het 30 graden. De service was heel snel, professioneel, vriendelijk en ontzettend goed.
Bob Bob uit Nieuwegein heeft geschreven op juni 5, 2021 om 11:17 am
Wat een topservice! Snel op locatie, deskundigheid en eerlijke business. Vooral het laatste vind je niet overal. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Mijn wasmachine was in no-time gefixt, top!
Carla Carla uit Apeldoorn heeft geschreven op mei 20, 2021 om 7:57 pm
Onze vaatwasser bleef op 1 minuut hangen. Mo vertelde dat de machine oud was in overleg besloten een nieuwe te plaatsen. Verschillende nieuwe vaatwassers bij zich in zijn bus. Direct geïnstalleerd, netjes gewerkt, goede service en prima uitleg. Echt een aanrader.
Heleen Heleen uit Ouderkerk aan de Amstel heeft geschreven op april 4, 2021 om 7:44 am
Onze gasoven was kapot. Het was echt lastig om hier hulp voor te vinden. Gelukkig wees een kennis mij op MPM. De volgende dag al kwam hij langs. Supervriendelijk en kundig! Hij vond snel het probleem en de oplossing. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ellen Ellen uit Amersfoort heeft geschreven op januari 9, 2021 om 1:33 pm
Via Werkspot in contact gekomen. Super service, komt afspraken na en fijne communicatie. Voor een goede prijs zeer goede kwaliteit.
Caroline Caroline uit Amersfoort heeft geschreven op december 8, 2020 om 3:30 pm
Mo is geweldig: hij kwam, zag en overwon. Een eerdere monteur kon ons Smeg-fornuis niet repareren. Mo gevonden via internet, hij kwam heel snel en heeft het probleem direct opgelost. Ongelooflijk! Een aanrader voor iedereen.
Amerpoort Amerpoort uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 20, 2020 om 9:02 pm
Goede service. Snel bereikbaar en langsgekomen voor de reparatie. Aardig personeel.
Wilske Wilske uit Amersfoort heeft geschreven op oktober 3, 2020 om 8:31 pm
Onze vaatwasser hield ermee op. Toen we besloten hadden vertelde Mo dat hij verschillende nieuwe vaatwassers in zijn bus had staan. We hebben er een uitgekozen en hij is gelijk geïnstalleerd. Goede service en aardige mensen.
rishma rishma uit almere heeft geschreven op september 1, 2020 om 10:11 pm
vakkundig advies en heeft onze vaatwasser weer aan de praat gekregen!
Rishma Rishma uit Almere heeft geschreven op augustus 20, 2020 om 2:16 pm
onze vaatwasser was stuk gegaan. Mo zag meteen het probleem en heeft het opgelost. Daarna nog andere tips gegeven. Netjes en bekwaam!
Louise Louise uit AMSTERDAM heeft geschreven op juli 28, 2020 om 2:09 pm
vandaag 28 juli een afspraak om mijn magnetron te repareren Moet zeggen dat ik even schrok toen de bel ging (had ze later verwacht). 2 mannen kwamen mijn huis binnen. Ze moesten hun handen van mij reinigen (heb handgel bij de entre staan) en dat deden ze.In ieder geval, ze gingen gelijk aan de slag. Mijn inbouwmagnetron was binnen een half uur gerepareerd. (Onderdeel vervangen) Ze hebben het getest en hij doet het prima!! Ik ben super blijKosten €152 voor het onderdeel en €85 voorondezoekVakmannen, aardig, eerlijke mensen. Echt een aanrader!!! Gaan jullie zo door!@Groetjes Louise
Fam Doorn Fam Doorn uit Nijkerk heeft geschreven op juli 18, 2020 om 8:23 am
We zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen bij de reparatie en vervolgens de vervanging van onze wasmachine. Hebben goed advies gekregen en vervolgens heeft Mo zijn best gedaan om op vrijdagavond alsnog de wasmachine te leveren, zodat we voor het weekend weer kunnen wassen. Perfecte service!

Uit ons vorige gastenboek

“MPM kon snel komen om mijn vaatwasser te repareren. Zeer bekwame en prettige vakman en de klus is tegen een zeer schappelijke prijs uitgevoerd. Een aanrader.”
Anoniem, via Werkspot.nl
Amsterdam, 18 augustus 2017
“Topservice en goed advies. Vaatwasser was kapot en niet meer te redden. Snel een nieuwe geleverd en vakkundig geinstalleerd. Mijn adres voor de volgende keer”

Johan Kokelaar
Weesp. 20 juni 2017
“Top service! Vaatwasser was stuk. Snel en vakkundig gerepareerd. Goede prijs. Echte value for money!”

Luc
23 mei 2017
Top service! Televisie was stuk maar binnen een weekend was het weer gemaakt voor een lage prijs. Bedankt!”

Matthieu
Nijkerk, 27 maart 2017
“Supergoede service voor een heel goede prijs. Vanavond heeft hij mijn wasmachine gemaakt. 24/7 uur service.”

E.E. Keff
Nijkerk, 30 januari 2017
“Klantvriendelijk en super snel geholpen Alles top geregeld”

Mia
Barneveld, 27 januari 2017