Wat onze klanten zeggen

Wij vinden klanttevredenheid bijzonder belangrijk. De klant staat bij ons altijd voorop.

We horen graag van onze tevreden klanten. Dus laat vooral een bericht achter via ons gastenboek hieronder!

Ook in de gevallen dat u niet helemaal- of helemaal niet tevreden bent, horen we graag van u. Dit geeft ons de gelegenheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Problemen lossen we waar mogelijk natuurlijk snel op.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2a00:f10:13f:0:1c00:b1ff:fe00:17b op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Rasker uit Amersfoort schreef op 5 september 2019 om 11:06:
Nadat een monteur van een ander witgoedinstallatiebedrijf al had geconstateerd dat onze vaatwasser niet meer gerepareerd kon worden zonder een nieuwe motor, heb ik MPM gebeld. Deze heeft nog dezelfde dag de machine weer probleemloos aan het draaien gekregen. Aanrader!!
Naomi uit Nijkerk schreef op 21 augustus 2019 om 08:06:
Deze meneer kan alles en is zo aardig! Hij heeft een hele goeie wasmachine bij mij geleverd die heel goed werkt! En gisteren een bed in elkaar gezet tot diep in de avond bezig geweest hij bleef aardig en maakte zijn werk perfect af zoals beloofd! Dit bedrijf is geweldig en is zeker een aanrader! Hij is beleefd kan alles en doet wat die beloofd!
Anita uit Putten schreef op 15 juli 2019 om 13:33:
Onze vaatwasser werkt niet meer.... Smorgens bericht gestuurd... gelijk contact gehad..... en...... snel gerepareerd. Ook nette uitleg... AANRADER!!!! Bedankt voor de smells goede top service.
Stef uit Velp schreef op 24 mei 2019 om 14:34:
Mo heeft in een paar uurtjes onze vaatwasser ingebouwd. In een dag was de afspraak geregeld. Alles keurig afgewerkt. Top service!
Christa uit Nijkerk schreef op 30 april 2019 om 20:51:
Een defecte wasmachine op zaterdagmiddag, MPM wilde al op zaterdagavond langs komen voor reparatie, alleen waren wij er toen zelf niet. Vervolgens op maandag geholpen. Wasmachine draait weer prima na vervanging van een onderdeel. Volgende keer bel ik MPM weer!!
Janneke van Haare uit Nijmegen schreef op 9 december 2018 om 13:06:
Mo had in een handomdraai onze vaatwasser gemaakt, de dag erna heeft hij nog gebeld of alles naar tevredenheid was. Super service!
Anton Klerkx uit Almere schreef op 9 december 2018 om 11:48:
Uitstekende service, klus (installeren nieuwe inductie kookplaat) was snel gedaan, vakman gaf goede uitleg, kan hem aan iedereen aanbevelen.
Marinka uit Amsterdam schreef op 31 oktober 2018 om 16:46:
Mijn vaatwasser gaf storing F8 E1. Alles geprobeerd maar dat lukte mij niet zelf. Via werkspot MPM gevonden. Mo had de vaatwasser gerepareerd door een onderdeel van de circulatie pomp te vervangen. Toen hij later weer een storing gaf (dezelfde) is Mo terug gekomen en leek het probleem dieper te zitten. Mo heeft toen geadviseerd een nieuwe te nemen. Repareren zou duur gaan worden. Mo had een goede nieuwe bij zich en heeft deze tegen de normale kieskeurig advies prijs aangeboden. Hij rekende ook geen voorrijkosten en het onderdeel dat hij had vervangen heeft hij van het bedrag afgehaald. Erg blij met deze snelle en vakkundige monteur. Ik zou hem de volgende keer weer bellen.
Ruud lenning uit Hilversum schreef op 14 september 2018 om 23:44:
De koortjes aan de veren in de deur van de vaatwasser waren stuk. Gebeld en hij kon nog dezelfde dag komen. Heeft snel de inbouw vaatwasser uit de keukengehaald en gerepareerd. Ook nog even een afdekplaatje wat niet aangebracht was, gemonteerd. Heel vakkundig ! En mijn adres voor de volgende keer !
Rob Stolk uit Amersfoort schreef op 28 juli 2018 om 10:39:
Ik werd geconfronteerd met een kapotte pomp van mijn vaatwasser. Mo gebeld, die onmiddellijk klaarstond. Had een reservepomp bij zich. Direct vervangen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. In een woord: Geweldig! Mo is vakbekwaam, rustig, komt zijn afspraken na en is een zeer aardige man. Een voorbeeld voor velen. Bedankt nogmaals.
Gerda Baardman uit Amsterdam schreef op 7 juli 2018 om 09:57:
Mo is een prettig mens en een geweldige vakman. Hij denkt mee over de beste oplossingen en rust niet voordat alles het doet. Van harte aanbevolen!
Hofman uit Lelystad schreef op 3 juli 2018 om 07:11:
Geweldige vakman snel en vakkundig repareren voor eerlijke prijs
Fam. Tonies uit driebergen schreef op 26 april 2018 om 17:28:
Midden in een crisissituatie m.b.t. de gezondheid van mijn man hielp de monteur ons geweldig. Empatisch en vakkundig. Niets dan lof !!
M.B. uit Arnhem schreef op 16 april 2018 om 21:57:
Supersnelle service! Binnen twee dagen geholpen en op tijd op de afspraak. Ingewikkeld probleem, de afzuigkap van een onbekend merk was opeens gestopt.Mo heeft net zo lang doorgezocht tot hij het euvel had gevonden. een doorzetter. Uiteindelijk bleek het een doorgebrande schakeling in een van de knoppen te zijn. Een kleine reparatie. Gelukkig geen nieuwe motor! Bedankt Mo voor het doorzoeken. Wij zijn erg blij. M
Marion Croese uit Almere schreef op 16 april 2018 om 21:12:
Heel veel dank voor de goede, snelle reparatie en service voor de TV van mijn zoon Max uit Naarden! Top!
Ron Pouw uit Amsterdam schreef op 29 maart 2018 om 14:36:
Goede ervaring met Reparatiedienst MPM. Komt afspraken na en werkt zeer nauwkeurig. Zeer vriendelijke monteur.
Roos uit Deventer schreef op 12 maart 2018 om 10:19:
Vanochtend heb ik per telefoon heel goed advies gekregen van MPM! Ik woon te ver uit de buurt maar ze hadden alle tijd voor mij en dachten mee naar wat de juiste oplossing is voor het probleem met de wasmachine. Heel erg bedankt voor zo'n goede service!
Annemie uit Den bosch schreef op 3 maart 2018 om 18:22:
Dankjewel mo, voor de snelle en accurate service. Wij zijn heel blij hoe snel je het probleem hebt opgelost van de vaatwasser. Als wij jou weer nodig mochten hebben, kan je rekenen op een telefoontje.
Rembrandt uit Utrecht schreef op 27 februari 2018 om 11:42:
Na een problematische ervaring met Samsung, hebben we onze aandacht gericht op de helden van werkspot. MPM kon ons het beste helpen door specifieke kennis en tegelijk een scherpe prijs te bieden. De eerst afspraak was een onderzoeksafspraak welke opgevolgd werd met een reparatie. Lang verhaal kort, we zijn bij MPM voor minder dan de helft geholpen vergeleken met de Samsung reparatie dienst!
De Meijer uit Nijkerk schreef op 20 februari 2018 om 16:12:
Opnieuw weer snel geholpen, zodat de wasmachine weer op volle toeren draait.

Uit ons vorige gastenboek

"MPM kon snel komen om mijn vaatwasser te repareren. Zeer bekwame en prettige vakman en de klus is tegen een zeer schappelijke prijs uitgevoerd. Een aanrader."
Anoniem, via Werkspot.nl
Amsterdam, 18 augustus 2017
"Topservice en goed advies. Vaatwasser was kapot en niet meer te redden. Snel een nieuwe geleverd en vakkundig geinstalleerd. Mijn adres voor de volgende keer"
Johan Kokelaar
Weesp. 20 juni 2017
"Top service! Vaatwasser was stuk. Snel en vakkundig gerepareerd. Goede prijs. Echte value for money!"
Luc
23 mei 2017
Top service! Televisie was stuk maar binnen een weekend was het weer gemaakt voor een lage prijs. Bedankt!"
Matthieu
Nijkerk, 27 maart 2017
"Supergoede service voor een heel goede prijs. Vanavond heeft hij mijn wasmachine gemaakt. 24/7 uur service."
E.E. Keff
Nijkerk, 30 januari 2017
"Klantvriendelijk en super snel geholpen Alles top geregeld"
Mia
Barneveld, 27 januari 2017