Koelkast laten maken

Reparatiedienst MPM voert koelkast reparaties uit bij u in de buurt. Een kapotte koelkast is erg lastig, waardoor u graag uw machine laat maken. Hierdoor is het handig om reparatiedienst MPM in te schakelen, dan bent u ervan verzekerd dat uw koelkast in goede handen is. Wij voeren de reparaties uit en zorgen ervoor dat de machine weer optimaal werkt, zodat u weer kunt genieten van de koelinstallatie!

Waarom zou ik kiezen voor reparatiedienst MPM uit Nijkerk?

Naast koelkast reparaties voeren wij ook andere werkzaamheden uit. We hebben een Witgoed APK waardoor uw apparaten elk jaar worden onderhouden en schoongemaakt op de plekken waar u normaal niet makkelijk bij komt. Hierdoor kunt u langer genieten van uw machine. We bieden ook nieuwe apparaten aan, wanneer het te duur wordt om u apparaat te laten maken. Dit noemen wij: “Koop met service”. U koopt niet alleen een machine, maar krijgt hierbij ook service!

Hoe gaan jullie te werk als jullie mijn koelkast maken?

We gaan eerst met u in gesprek, en zouden het fijn vinden als we foto’s kunnen krijgen van het probleem en het serienummer. Onze monteur gaat uw foto’s beoordelen, en kan op deze manier het probleem misschien al vinden. Na deze stap komt de monteur bij u thuis om het probleem te verhelpen. Wanneer er een onderdeel kapot is van uw machine kunnen wij het onderdeel bestellen voor u. Wanneer wij een extra keer langs moeten komen omdat we een onderdeel moeten bestellen betaald u geen voorrijkosten. Dit is de services die u kunt verwachten van Reparatiedienst MPM!

In welke plaatsen hebben jullie een koelkast reparatie uitgevoerd?

Reparatiedienst MPM voert koelkast reparaties uit door heel Nederland. We hebben bijvoorbeeld al koelkasten gerepareerd in:

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Enschede, Harderwijk, Lunteren, Nijkerk, Utrecht en Zeist.