Vakkundige vaatwasser reparatie

Doet uw vaatwasser het niet meer? Reparatiedienst MPM kan u helpen door een vaatwasser reparatie uit te voeren. Wij repareren vaatwassers op locatie, zodat u gelijk weer kunt genieten van uw afwasmachine. Onze monteur weet wat hij doet, en geeft u eerlijk advies over uw afwasmachine.

Waarom u zou moeten kiezen voor vaatwasser reparatie van Reparatiedienst MPM.

Hieronder kunt u voordelen vinden als u besluit om uw vaatwasser te laten repareren.

Wij zijn eerlijk over de status van uw machine, en bieden u graag de beste optie voor uw machine. Het is niet altijd rendabel om uw vaatwasser te laten maken. Hierdoor kan het ook beter zijn om een nieuwe afwasmachine te kopen.

We bieden ook een Witgoed APK aan voor uw afwasmachine. Wij zullen elk jaar uw apparaat controleren, en een schoonmaak beurt geven. Hierdoor wordt u apparaat ook schoongemaakt op de plekken waar u normaal niet zo makkelijk bijkomt. Wanneer er onderdelen aan vervang toe zijn, kunnen wij deze onderdelen tegen concurrerende prijzen aanbieden. Het vervangen van onderdelen is niet bij de prijs inbegrepen.

Mensen zijn tevreden over onze service! Door de jaren heen hebben wij al veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. We werken er elke dag hard aan om meer positieve reviews te ontvangen. We hebben reviews staan op onze website, maar we hebben ook meer dan 4 sterren op Werkspot en Google reviews!

Hoe werkt reparatiedienst MPM.

Wanneer u een machine bij ons heeft aangemeld, neemt MPM contact met u op, om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak zullen wij het apparaat verder inspecteren. Wanneer er een onderdeel kapot is wat wij moeten bestellen, hoeft u geen voorrijkosten te betalen voor de vervolgafspraak. 

Welke merken repareren wij?

Wij repareren afwasmachine merken zoals:  Aeg, Atag, Ariston, Bauknecht, Bosch, Etna, Miele en nog veel meer! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In welke plaats maken wij vaatwassers?

Wij vinden het vervelend als de vaatwasser kapot is van onze klanten, en willen graag iedereen helpen. We maken afwasmachines door heel Nederland. We zijn gevestigd in Nijkerk, dit ligt in de Provincie Gelderland. Onze voorrijkosten zijn gebaseerd op onze reistijd. Nijkerk ligt tussen Amersfoort en Apeldoorn in. Maar we rijden ook gerust naar een vaatwasser reparatie in Amersterdam, Almelo, Almere, Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Bilthoven, Ede, Harderwijk, Helmond, Kampen, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Putten, ’s-Hertogenbosch, Soest, Tilburg, Utrecht, en Voorthuizen.

vaatwasser reparatie in Gelderland