Witgoed reparatie Ede

Voor al uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast reparaties!

Zoekt u naar witgoed reparatie in Ede? Reparatiedienst MPM komt graag bij u langs om uw wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast te repareren. Onze monteur heeft het juiste gereedschap om op locatie uw machine te kunnen maken. Ons bedrijf is gevestigd in Nijkerk waardoor wij binnen 30 minuten bij u op de stoep kunnen staan. Wij bieden ook een Witgoed-APK aan zodat uw apparaten elk jaar controleert worden, en u minder kans heeft op slijtage op uw apparaat. Hierdoor gaan uw machines langer mee!

Witgoed reparatie Ede
Onze service: Altijd een reactie binnen 24 uur, afspraak binnen 48 uur, wij komen wanneer u tijd heeft, ook ‘s avonds!

 

Wasmachine reparatie

Het is vaak voordeliger om uw wasmachine reparatie te laten uitvoeren dan een nieuwe machine te kopen. Onze monteurs geven altijd een eerlijk advies of het verstandig is om uw apparaat te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld kijken naar een klemmende deur, of onderdelen te vervangen in uw apparaat. Wij repareren bijna alle verschillende merken wasmachines. 

Wasmachine reparatie

 

Vaatwasser reparatie Ede

Reparatiedienst MPM voert vaatwassers reparaties uit, zodat u gelijk weer kan gaan genieten van uw vaatwasser! Onze monteurs gaan graag voor u aan de slag wanneer uw vaatwasser het niet meer doet. Wij geven eerlijk advies over de staat van het apparaat. Wij kunnen ook een vervangende vaatwasser installeren in uw woning.

Vaatwasser reparatie

 

Vriezer reparatie

Wanneer uw vriezer kapot is, kunt u een vriezer reparatie laten uitvoeren. Kies voor de kwaliteits en service van MPM! Onze monteur komt graag bij u langs om de vriezer te repareren. Wij kunnen verschillende problemen oplossen bij uw vriezer. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van onderdelen, het oplossen van waterproblemen en nog veel meer!

 

 

Koelkast reparatie

Wij voeren een koelkast reparatie uit. Een kapotte koelkast is erg lastig, waardoor u graag uw machine laat maken. Wij komen graag bij u langs om uw koelkast te maken. Wij kunnen uw koelkast inspecteren, en ook kapotte onderdelen vervangen. Wanneer wij de onderdelen niet op voorraad hebben, hoeft u voor de vervolg afspraak geen voorrijkosten te betalen.

Droger Reparatie

Uw droger reparatie laten uitvoeren wanneer u uit uw werk komt?  Geniet van onze witgoed reparatie in Ede.  Afspraken inplannen in avonduren is ook mogelijk bij MPM! Onze monteur komt graag bij u langs om uw droger te maken.  Wij kunnen waterproblemen oplossen, onderdelen vervangen van de droger, en zelfs uw droger schoonmaken en onderhouden als u kiest voor ons witgoed-APK. Hierdoor gaan de apparaten die staan in uw woning in Ede langer mee!

Droger reparatie

Bekijk het resultaat van onze witgoed-APK

Droger reparatie in Ede
Droger repareren in Ede

Welke merken repareren wij?

Atag reparaties Ede
Beko reparatie Ede
Bauknecht reparatie Ede
AEG reparatie Ede
Samsung reparatie Ede
Philips reparatie Ede
Pelgrim reparatie Ede
panasonic reparatie Ede
Neff reparatie Ede
Miele reparatie Ede
Loewe reparatie Ede
Liebherr reparatie Ede
Indesit reparatie Ede
Harman Cardon reparatie Ede
Etna reparatie Ede
Electrolux reparatie Ede
Boretti reparatie Ede
LG reparatie Ede