Voor al uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast reparaties!

Zoekt u naar witgoed reparatie in Ede? Reparatiedienst MPM komt graag bij u langs om uw wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast te repareren. Onze monteur heeft het juiste gereedschap om op locatie uw machine te kunnen maken. Heeft u vragen over uw machine of heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe machine. Onze monteur helpt u graag verder, tijdens of na de reparatie. Bij ons kunt u zelfs witgoedapparaten kopen, zodat we altijd een oplossing voor uw probleem kunnen aanbieden. Ons bedrijf is gevestigd in Nijkerk waardoor wij binnen 30 minuten bij u op de stoep kunnen staan. Wij bieden ook een Witgoed-APK aan zodat uw apparaten elk jaar controleert worden, en u minder kans heeft op slijtage op uw apparaat. Hierdoor gaan uw machines langer mee!

Witgoed reparatie in Ede
Onze service: Altijd een reactie binnen 24 uur, afspraak binnen 48 uur, wij komen wanneer u tijd heeft, ook ’s avonds!
Wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie

Het is vaak voordeliger om uw wasmachine reparatie te laten uitvoeren dan een nieuwe machine te kopen. Onze monteurs geven altijd een eerlijk advies of het verstandig is om uw apparaat te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld kijken naar een klemmende deur, of onderdelen te vervangen in uw apparaat. Wij repareren bijna alle verschillende merken wasmachines.

vaatwasser reparatie

Vaatwasser reparatie Ede

Reparatiedienst MPM voert vaatwassers reparaties uit, zodat u gelijk weer kan gaan genieten van uw vaatwasser! Onze monteurs gaan graag voor u aan de slag wanneer uw vaatwasser het niet meer doet. Wij geven eerlijk advies over de staat van het apparaat. Wij kunnen ook een vervangende vaatwasser installeren in uw woning.

Droger Reparatie

Uw droger reparatie laten uitvoeren wanneer u klaar bent met werken?  Geniet van onze witgoed reparatie in Ede.  Afspraken inplannen in avonduren is ook mogelijk bij MPM! Onze monteur komt graag bij u langs om uw droger te maken.  Wij kunnen waterproblemen oplossen, onderdelen vervangen van de droger, en zelfs uw droger schoonmaken en onderhouden als u kiest voor ons witgoed-APK. Hierdoor gaan de witgoedapparaten die staan in uw woning in Ede langer mee!

Droger reparatie

Bekijk het resultaat van onze witgoed-APK

Witgoed reparatie in Ede
Witgoed laten maken in Ede
Welke merken repareren wij?
Atag reparaties Ede
Beko reparatie Ede
Bauknecht reparatie Ede
AEG reparatie Ede
Samsung reparatie Ede
Philips reparatie Ede
Pelgrim reparatie Ede
panasonic reparatie Ede
Neff reparatie Ede
Miele reparatie Ede
Loewe reparatie Ede
Liebherr reparatie Ede
Indesit reparatie Ede
Harman Cardon reparatie Ede
Etna reparatie Ede
Electrolux reparatie Ede
Boretti reparatie Ede
LG reparatie Ede