Wasmachine reparatie Ede

Nog snel de was doen voor je werk of de sportkleren van de kinderen wassen en je wasmachine gaat stuk? Stuur dan snel een bericht naar Reparatiedienst MPM voor uw wasmachine reparatie. Onze monteur komt bij u thuis in Ede en probeert de wasmachine gelijk te maken. Het is ook mogelijk om ’s avonds* een afspraak te maken wanneer u overdag niet thuis bent. Onze monteur geeft u een eerlijk advies over de staat van uw apparaat en u bepaalt of het apparaat gemaakt of vervangen gaat worden. Reparatiedienst kan ook wasmachines van verschillende merken leveren.

Onze service: Altijd een reactie binnen 24 uur, afspraak binnen 48 uur, wij komen wanneer u tijd heeft, ook ‘s avonds!

Persoonlijk contact met uw monteur

Zoekt u direct contact met een monteur die verstand van zaken heeft, zodat uw wasmachine sneller gemaakt kan worden? Dit is een service die je van Reparatiedienst MPM kan verwachten. Onze monteur maakt zo snel mogelijk een afspraak met u om uw wasmachine op locatie te maken. 

Wasmachine reparatie in Ede?

Onze monteur probeert al bij het eerste contact het probleem te vinden, zodat de monteur gelijk de juiste onderdelen voor uw wasmachine kan meenemen. Na de reparatie wordt uw wasmachine getest, zodat we zeker weten dat het probleem is verholpen!

Witgoed reparatie in Ede

Naast wasmachines repareren wij ook: drogers, koelkasten, vaatwassers, vriezers en elektrische apparaten. Reparatiedienst is ook actief in Barneveld, Lunteren, Nijkerk, Wageningen en nog in veel meer plaatsen!

Wasmachine APK?

Met onze witgoed-APK gaat uw wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser of vriezer veel langer mee. Wij maken elk jaar uw apparaat schoon, op de plekken waar u zelf moeilijk bij kan komen. Onze monteurs weten waar ze op moeten letten, waardoor u minder vaak onderhoud aan uw apparaten hebt.

* Wij komen ook ’s avonds (na 18:00 uur) bij u langs, hiervoor geldt echter wel een hoger tarief. Kijk op de tarieven pagina onder het kopje “na 18:00 uur een afspraak maken” voor het tarief.